Mød os til åbent hus

Overvejer du en uddannelse på MARTEC? Så kom på besøg på skolen og bliv klogere. Du kan opleve studiemiljøet, møde nuværende studerende, opleve undervisningen i praksis og få en snak om karrieremuligheder, optagelse og økonomi. Det er den bedste måde at få et solidt grundlag for din beslutning.

Til åbent hus kan du møde vores studerende og høre oplæg om uddannelserne før du beslutter dig. Få en snak med studievejledningen omkring optagelse, SU og andre praktiske forhold. Du er mere end velkommen til at tage familien med, så I sammen kan blive klogere på studielivet.

Åbent hus afholdes to gange årligt, hvor du kan få info om alle vores uddannelser. Info-møder afholdes i maj-juni.

Du kan også få en virtuel rundvisning på hver af vores lokationer: Hånbækvej Frederikshavn, Kragholmen Frederikshavn, Skagen og Aalborg

Nedenfor kan du se, hvor og hvornår vi inviterer indenfor til Åbent hus.

MARTEC Hånbækvej

På vores campus på Hånbækvej kan du møde professionsbacheloruddannelserne maskinmester og skibsfører og hør også om den lille maskinmesteruddannelse skibsmaskinist. Hør også om værkstedsskolen.

Åbent hus dato: ikke fastlagt endnu

Virtuel rundvisning
Kunne du tænke dig at se campus Hånbækvej indefra. Så tag på en virtuel rundvisning på Hånbækvej.
– Se videoen her

Oplev studiemiljøet på Hånbækvej
– Se mere her

Præsentation af maskinmester professionsbacheloruddannelsen og skibsmaskinist-uddannelsen
– Se videoen her 

Præsentation af skibsfører professionsbacheloruddannelsen
– Se videoen her 

MARTEC Kragholmen

På vores campus på Kragholmen kan du møde uddannelserne til maritim student, ubefaren skibsassistent, befaren skibsassistent og elev på Skoleskibet DANMARK.

Åbent hus dato: ikke fastlagt endnu

Book en rundvisning
Overvejer du Maritim Student eller Den Grundlæggende Maritime Uddannelse - Skibsassistent, har du mulighed for at komme på besøg den første torsdag i hver måned. Her tilbyder vi et måltid mad, og vores undervisere og elever står klar med en rundvisning og til at svare på alle dine spørgsmål.

Virtuel rundvisning
Kunne du tænke dig at se hvad campus Kragholmen har at byde på. Så tag på en virtuel rundvisning på Kragholmen.
– Se videoen her

Præsentation af uddannelserne på Kragholmen
– Se videoen her

Oplev studiemiljøet på Kragholmen
– se mere her

MARTEC Skagen

På vores campus i Skagen kan du møde uddannelserne til til fiskeskipper af 1. grad, fiskeskipper af 3. grad, kystskipper, sætteskipper og skibsfører (konventionel)

Åbent hus dato: ikke fastlagt endnu

Virtuel rundvisning
Kunne du tænke dig at se hvad campus Skagen har at byde på. Så tag på en virtuel rundvisning i vores flotte bygning.
– Se videoen her

Oplev studiemiljøet på Skagen
– Se mere her

Se præsentation af uddannelserne i Skagen 
– Se videoen her

MARTEC Aalborg

Oplev værkstedsskolen, som er 1. semester på maskinmester- og skibsførerstudiet, hvis du kommer med en gymnasial baggrund.

Åbent hus dato: ikke fastlagt endnu

Virtuel rundvisning
Kunne du tænke dig at se hvad campus Kragholmen har at byde på. Så tag på en virtuel rundvisning på Kragholmen.
– Se videoen her

Præsentation af uddannelserne på Kragholmen
– Se videoen her

Oplev studiemiljøet på Kragholmen
– se mere her

Dummy

Studerende for en dag

Kunne du tænke dig at opleve vores uddannelser på tæt hold? Så kom på besøg en dag på en af vores uddannelser. Du vil blive tilknyttet en af vores studerende og følge forskellige undervisningstimer på uddannelserne.

Skriv en mail til rek@martec.dk og angiv, hvilken uddannelse du er interesseret i og hvilken dag du har tid. Så finder vi en dag sammen og sammensætter et program, som passer på dig.

Dummy

Brobygning

Hvis du overvejer Maritim Student kan du komme i brobygning og få en smagsprøve på undervisningen, tale med vores nuværende studerende og opleve studiemiljøet på uddannelsen. Du skal spørge din vejleder på din skole eller læse mere på www.brobygning.net

Maritim student hører til på Kragholmen.
Se mere om studiemiljøet på Kragholmen her

Dummy

Studiepraktik

Kom i 3-dages studiepraktik på maskinmester- eller skibsføreruddannelsen
Studiepraktik er et spændende forløb, hvor du får et indblik i den uddannelse, du er interesseret i. Det er en god måde til at teste din mavefornemmelse.

Læser du på en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX, HF, EUX) og overvejer at læse en af vores professionsbacheloruddannelser, maskinmester eller skibsfører, så er studiepraktik den ultimative måde at prøve uddannelsen af på. Studiepraktik finder sted i uge 43.

Du kommer til at følge undervisning og/eller særlige forløb sammen med andre, der har tilmeldt sig Studiepraktik på den samme uddannelse som dig. Du får en fornemmelse af undervisningen, opgaverne, studieformen og studielivet. Desuden får du selvfølgelig rig lejlighed til at stille spørgsmål til studerende, undervisere og vejledere.

Læs mere her og tilmeld dig her

Dummy

Erhvervsdag

Kom med til MARTECs traditionsrige Erhvervsdag, hvor I som virksomhed får et direkte talerør til vores studerende. Dagen starter med tre oplægsrunder af hver ca. 15-20 minutter. Her får I mulighed for at fortælle en hel klasse af studerende om jeres virksomhed og branche.

Formålet er her, at give de studerende et realistisk billede af ”det virkelige liv”. I den første runde er klasserne delt ud af os, eller efter ønske fra jer, virksomhederne. I anden runde giver vi de studerende mulighed for selv at vælge sig ind på et oplæg. Deltagelse er obligatorisk. I og omkring skolens Multisal vil der i løbet af dagen afholdes messe, hvor I kan sætte en stand op, og præsentere jeres produkter og services for de studerende på MARTEC.

Mød desuden MARTECs egen praktikkoordinator, og hør om mulighederne for at få en af vores studerende i praktik i din virksomhed.

Vi ser frem til at byde jer indenfor på MARTEC.

Hvorfor MARTEC?

Hør hvorfor studerende med forskellige baggrunde, har valgt at læse til maskinmester på MARTEC

Kvinde på maskinmesterstudiet

Maskinmesteruddannelsen er historisk set en uddannelse med en overvægt at mandlige studerende. Tescha fortæller her, hvorfor maskinmesteruddannelsen ikke udelukkende er for mænd.

Fra smed til maskinmester

Casper har valgt at skifte en karriere som smed ud, med en ny hverdag på skolebænken. Hør Casper fortælle om hvorfor han har taget beslutningen om at læse videre til maskinmester på MARTEC.

Klasseundervisning - Teori & Praksis

Nikolai kommer direkte fra gymnasiet, STX, og har valgt at læse til maskinmester. Hør Nikolai fortælle om, hvad det er der fungerer så godt ved undervisningsformen på MARTEC.