MARTEC tilbyder studiepraktik på maskinmesteruddannelsen. Tilbuddet er til alle som har eller læser på en gymnasial uddannelse i Danmark, uanset bopæl. Kom og få et indtryk af livet som maskinmesterstuderende på MARTEC, hverdagen, udfordringerne i studiet og studiemiljøet på skolen. Få det bedste grundlag for din beslutning om at læse på MARTEC.

Tidspunkt
23-25. oktober 2019 (uge 43)

Tilmelding
Tilmeld dig MARTEC studiepraktik her
Al tilmelding foregår via portalen www.studiepraktik.nu

Læs mere om Studiepraktik/MARitime TEChnology Camp her(pdf)

Når du ikke at tilmelde dig via dette system, kan du altid skrive til os på rek@martec.dk eller ringe på 3012 3358, så finder vi en løsning.

Program (overordnet)
Dag 1: Du prøver kræfter med undervisningen på værkstedsskolen
Dag 2: Undervisning og laboratorieøvelser på den teoretiske del af uddannelsen
Dag 3: Virksomheds -og skibsbesøg og maritim action på havnen

Du kan også følge med på Facebook: www.facebook.com/Studiepraktik

SÅDAN GØR DU (hvis du bor i Region Nordjylland og skal rejse til/fra MARTEC hver dag under praktikken):
  • Sms STUDIEPRAKTIK til 1271 samme dag du skal bruge billetten, men inden du stiger på bussen/toget.
  • Herefter modtager du en sms fra Nordjyllands Trafikselskab (NT). Den skal du besvare med et JA. Du skal sende dit svar indenfor 3 minutter efter, at du har modtaget sms'en fra NT.
  • Når du har gjort det, får du den endelige mobil-billet, som du skal vise i bussen/toget.
Du kan bestille billetten fra den 21. oktober kl. 05.00 til og med den 23. oktober kl. 22.00. Efter bestilling gælder billetten til fri transport med NT, DSB, Nordjyske Jernbaner og Arriva tog indenfor Region Nordjylland indtil Studiepraktiks afslutning den 23. oktober.UNDTAGELSER Der er enkelte undtagelser for, hvem der kan købe mobil-billet:
  • Hvis din telefon er spærret for køb via sms (såkaldt indholdstakserede sms'er, eller hvis telefonen er spærret for denne tjeneste)
  • Hvis du har et udenlandsk abonnement
  • Hvis du har et Telia taletidskort
TEST DIN MOBIL Hvis du vil sikre dig, at dit abonnement tillader, at du kan bestille en gratis mobil-billet, kan du op til Studiepraktik bestille en test-billet ved at sms'e MOBILTEST til 1271.* Billetten kan IKKE bruges i bussen!JEG KAN IKKE MODTAGE EN MOBILBILLET Hvis du ikke kan modtage en mobil-billet med din telefon så kontakt Studievalg Nordjylland på mko@studievalg.dk med dit navn og adresse, og så vil du få tilsendt en fysisk billet. Husk at gøre det i god tid inden, så du kan nå at have din billet, inden du skal i Studiepraktik. Kontakt evt. NT på 98 11 11 11, hvis der skulle være problemer med at hente mobil-billetten.VIGTIGT ANG. TRANSPORT Husk at medbringe papirerne du har fået tilsendt fra uddannelsesstedet, som bevis på, at du rent faktisk tager til Studiepraktik. Det vil blive tjekket ved kontrol.Der må ikke ændres i billetternes indhold eller udseende. Det svarer til falskneri. Videresendes en mobil-billet som modtageren forsøger at rejse på, anses det også for dokumentfalsk. Falskneri meldes til politiet.Kan du ikke fremvise en gyldig billet ved kontrol, får du en kontrolafgift på 750 kroner. Det gælder også hvis telefonen er løbet tør for strøm eller er gået i stykker.