På MARTEC udbyder vi uddannelsen i 2 former; som tilstedeværelsesundervisning på skolen eller som FLEX-forløb, enten som fuldtids- eller deltidsstudie.

Vælger du uddannelsen som tilstedeværelsesundervisning, møder du ind på skolen hver dag og modtager undervisning sammen med din klasse.

Uddannelsens varighed:
1 semester = 0,5 år (20 uger).

Hovedparten af uddannelsen læses på MARTEC Skagen, læs mere om skolen her.

Vi er gerne behjælpelige med at finde bolig til dig under din uddannelse.

Kost og logi under tilstedeværelse
I perioderne hvor din fysiske tilstedeværelse er påkrævet, vil MARTEC tilbyde hjælp til logi.

Når du læser den fleksible Kystskipper er det ud fra principperne om Blended Learning og din uddannelse er tilrettelagt som en kombination af tilstedeværelsesundervisning og online aktiviteter/fjernundervisning. Der er planlagt undervisning på skolen ca. hver 3. uge, hvor du har mulighed for at deltage i fx workshops, få ekstra vejledning mv. Resten af tiden foregår online og via Teams, hvor du selv arbejder med ugens emner, afleverer opgaver mv.

Fordelene ved at vælge vores FLEX-forløb er mange; Du kan sejle mens du læser, og på den måde læse videre allerede mens du er i gang med at optjene din sejltid som ubefaren skibsassistent. Du kan selv tilrettelægge, hvornår på ugen og i løbet af dagen du vil læse, og dermed passe det ind med dit arbejds- og familieliv. Du behøver heller ikke flytte under din studietid, og kan derfor spare både tid og energi på transport.

Uddannelsens varighed - fuldtids- eller deltidsstudie?
At tage en uddannelse er både spændende og udfordrende, og det kræver altid en indsats.

Vælger du, at læse på vores FLEX-forløb, skal du være god til at strukturere din tid og prioritere studierne – specielt hvis du har et arbejde ved siden af.
Du kan vælge at tage uddannelsen som enten fuldtid (1 semester, 20 uger) eller deltid (2 semestre, 40 uger)  – bemærk, at det kun er muligt at læse deltid, hvis du vælger et FLEX-forløb.
Du skal i din ansøgning til uddannelsen vælge, om du vil tage uddannelsen som fuldtids- eller deltidsstudie.

> Se moduloversigt og fag her: OBS: Der kan forekomme mindre ændringer i moduloversigten