MARTECs navigatøruddannelser læses primært på MARTEC Skagen – en moderne, erhvervsrettet uddannelsesinstitution med trivsel og studiemiljø i højsædet. Her har du tæt kontakt til din underviser og du indgår i et nært socialt miljø, som du kan føle dig hjemme i.

Den flotte skolebygning ligger på en helt unik placering ved havnen - kun et stenkast fra Kattegat, med udsigt over vandet og til den gamle ”Kongevilla” på Damstederne.

Skagen Havn er Danmarks nordligste havn; en stor aktiv erhvervshavn, der bl.a. har status som Danmarks største fiskerihavn. På havnen modtages desuden nogle af verdens største krydstogtskibe, samt lystsejlere der gæster den helårsåbne lystbådehavn.

Skagen by har også meget at byde på. I centrum finder du en bred vifte af spisesteder, shopping-muligheder med mange specialbutikker, samt kulturelle oplevelser, og området rummer noget af Danmarks smukkeste natur, lækre badestrande og Grenen, hvor du kan se Skagerrak og Kattegat mødes.

Ønsker du at bo i Skagen under din studietid er det let at finde en bolig. Byen har kollegieboliger beliggende under 500 meter fra stranden, og masser af private boliger – alle tæt på centrum.

På MARTEC Skagen udbydes følgende maritime uddannelser:

  • Fiskeskipper af 3. grad
  • Fiskeskipper af 1. grad
  • Kystskipper
  • Sætteskipper
  • Skibsfører Konventionel