Besøg MARTEC
Overvejer du en uddannelse på MARTEC? Så kom på besøg på skolen og bliv klogere. Du kan møde nuværende studerende, opleve undervisningen i praksis og få en snak om karrieremuligheder, optagelse og økonomi. Det er den bedste måde at få et solidt grundlag for din beslutning.

Bliv studerende for en dag
Har du brug for at opleve vores uddannelser på helt tæt hold? Så kom på besøg en dag på en af vores uddannelser. Typisk vil du blive koblet sammen med en af vores mange studerende og følge forskellige timer på uddannelserne.

Skriv en mail til rek@martec.dk og angiv, hvilken uddannelse du er interesseret i og evt. hvilken dag du har tid. Så finder vi en dag sammen og sammensætter et program, som passer på dig.

Kom i 3-dages studiepraktik på maskinmester- eller skibsføreruddannelsen
Læser du på en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX, HF, EUX) og overvejer at læse en af vores professionsbacheloruddannelser, maskinmester eller skibsfører, så er studiepraktik den ultimative måde at prøve uddannelsen af på.
Læs mere her og tilmeld dig her

Brobygning Maritim Student (HF Søfart)
Hvis du overvejer Maritim Student kan du komme i brobygning og prøve kræfter med uddannelsen og dens indhold.

Du skal spørge din vejleder på din skole eller læse mere på www.brobygning.net

Rundvisning
Overvejer du HF-Søfart eller Den Grundlæggende Maritime Uddannelse - Skibsassistent, har du mulighed for at komme på besøg den første torsdag i hver måned. Her tilbyder vi et måltid mad, og vores undervisere og elever står klar med en rundvisning, og til at svare på alle dine spørgsmål.
Tilmeld dig her.

Åbent hus
Til Åbent Hus kan du møde vores studerende og høre oplæg om uddannelserne før du beslutter dig. Få en snak med studievejledningen omkring optagelse, SU og andre praktiske forhold. Du er mere end velkommen til at tage familien med, så I sammen kan blive klogere på studielivet.

Åbent hus afholdes to gange årligt, hvor du kan få info om alle vores uddannelser. Info-møder afholdes i maj-juni.