Engelsk eller dansk?
Ansøgningsskemaet er på engelsk, da undervisningen vil foregå på et let forståeligt engelsk. Grunden til dette er bl.a., at skibsassistentuddannelsen er internationalt anerkendt og derfor giver mulighed for at få et job i engelsktalende rederier. Ansøgningsskemaet kan både udfyldes på dansk og engelsk.

Som elev behøver man ikke være super god til engelsk for at komme med på togt. Det vigtigste er, at du har mod på at lære. På togtet vil der altid være mulighed for at få hjælp og vejledning af besætningen og støder man på ukendte engelske ord, kan man altid få hjælp til at få dem oversat.

Er du er i tvivl om, hvorvidt du har tilstrækkelige engelskkundskaber, så foreslår vi, at du alligevel sender en ansøgning. Ved den personlige samtale vil vi kunne afklare, om dine engelskkundskaber er tilstrækkelige.

Kontakt
Er der spørgsmål til ansøgningsskemaet eller optagelse, er du meget velkommen til at kontakte Kontorassistent Ditte Maria Krogsgaard på tlf. 96 20 88 93 eller e-mail dmn@martec.dk

Du kan også kontakte MARTEC på tlf. 96 20 88 88.

APPLICATION FORM for admission to basic seaman training on board Training Ship DANMARK and at MARTEC in accordance with the STCW code.