Martec_bygning_hbv

IT-medarbejder

Brænder du for IT, og for at være omdrejningspunktet for den tekniske infrastruktur i en maritim uddannelsesinstitution i vækst og som skal være endnu mere digital i fremtiden.  Har du evnen til at kunne bevare overblikket over mange forskellige opgaver i en travl og spændende hverdag, og kan du arbejde struktureret på tværs i organisationen? Så har vi et spændende, udfordrende og alsidigt job som IT-medarbejder til dig.

Du skal være med til at styrke vores IT-infrastruktur og sikre kontinuert drift og tæt sammenhæng mellem de forskellige systemer vi anvender, både interne og eksterne. Det gælder både PC’ere, inhouse-servere, netværk, printere og telefoni. 

Du bliver en del IT-afdelingen og indgår i den daglige support, drift og vedligeholdelse af servere, netværk, sikkerhed og backup med reference til administrationschefen. IT-afdelingen har primært arbejdssted på MARTEC i Frederikshavn, men arbejder også med IT på vores afdeling i Skagen, i Aalborg samt på Skoleskibet DANMARK.

Driftsmiljøet er baseret på Microsoft Windows og Microsoft teknologier, men vi har naturligvis et bredt udvalg af systemer, bl.a. MS SQL, SAN, VMWARE, VPN, Meraki, Veeam, softwaredistribuering, inter- og intranet (Umbraco/Wordpress), økonomi- og studieadministrative systemer. Dertil kommer bistand ifbm. etablering af tekniske systemer der anvendes i undervisningen, f.eks. simulatorer, automationsudstyr, robotter med mere.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Første klasses support til medarbejdere og studerende
  • Implementering af nye systemer / projektledelse
  • Drift og optimering af eksisterende systemer
  • Dokumentation af IT afdelingens arbejde
  • Kontakt til eksterne leverandører og samarbejdspartnere
  • Deltagelse i pædagogiske udviklingsprojekter i samarbejde med vores undervisere og eventuelle øvrige uddannelsesinstitutioner.

Hvad leder vi efter:
Vi forventer, at du er resultatorienteret, kan arbejde selvstændigt og brænder for at finde løsningerne på problemstillinger, og efterfølgende kan følge dem til dørs. Du har en relevant uddannelse inden for IT- området som datamatiker, datatekniker, IT-diplomuddannelse eller lignende, og har flere års praktisk erfaring med IT-drift fra en større organisation.

Du kan holde hovedet koldt, både når der er travlt, og når et IT-problem pludselig tilsidesætter din ellers gode plan. Som person bliver du motiveret af at bruge din faglighed til at løse udfordringer og forbedre IT-oplevelsen for medarbejdere og studerende. Du trives af at løfte niveauet, finde nye løsninger og fjerne tekniske forhindringer, således MARTECs forretning og IT lykkes sammen.

Vi tilbyder
Et fagligt og personligt udfordrende job i en vækstorienteret maritim uddannelsesinstitution, hvor du bliver en del af en organisation, som hjælper hinanden til fælles succes. Vi tilbyder gode personaleforhold i form af kantineordning samt en velfungerende personaleforening, hvor du kan deltage i forskellige sociale arrangementer og udflugter. Du får stor mulighed for at være med til at præge udførslen af dine opgaver og god mulighed for at udvikle dig inden for området.

Interesseret
Ansættelse sker efter gældende overenskomst, på fuld tid (37 timer) med tiltrædelse 1. april 2023 eller efter aftale. Vi holder løbende samtaler indtil rette kandidat er fundet.

Ansøgningsfrist 20. februar 2023.

Søg stillingen her

Har du uddybende spørgsmål til stillingen eller MARTEC i øvrigt, er du velkommen til at kontakte administrationschef Kim Nielsen på telefon 5171 4710 eller mail på kni@martec.dk.