SKB_studiestart

Skibsfører - professionsbachelor

Kære kommende studerende.

På denne side kan du orientere dig om din studiestart, og du kan se vores vejledninger til It’s Learning, office365, Teams, Intranet og Studiekort.

For at blive klar til studiestart, vil vi gerne opfordre dig til, at du allerede nu går i gang med at downloade programmerne og får adgang til vores læringsplatform, It’s Learning.

Vi står selvfølgelig også klar med en hjælpende hånd, når du starter på din uddannelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til studiet.

Uddannelsessted:
MARTEC, Hånbækvej 54, 9900 Frederikshavn

30. januar 2023

Ansøgningsfrist 23. januar

Som studerende hos MARTEC, skal du medbringe din egen bærbare computer med Windows. Apple Mac, iPad, IOS og Android enheder er ikke understøttet, da de applikationer som benyttes i undervisningen kun findes til Windows.

Samtidig stilles der krav til grafikkort og processor afhængig af uddannelsen.

CPU: Minimum 3000 serien af i3, i5 eller i7 (f.eks. i3-3210u, i5-3210u)
RAM: Minimum 4GB
Harddisk type: SSD
Grafikkort, skærmstørrelse og opløsning stilles der ikke krav til.

Alle studerende skal købe en studiepakke til 500,00 kr, som blandt andet giver adgang til WiFi, AutoCAD Inventor, Office 365, Visio, VPN og Mathcad, så længe man er studerende hos MARTEC.

Ved optagelse på en uddannelse hos MARTEC, vil du 3 dage inden studiestart modtage en velkomst SMS med dit UNI-Login brugernavn og kodeord. Det er derfor vigtigt at du ved optagelse oplyser det rigtige mobilnummer.

Bliv klar til studiestart

forskning

SPS

Du kan søge om Specialpædagogisk Støtte når du er optaget. SPS skal sikre, at studerende med en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse kan gennemføre en uddannelse på lige fod med andre.

Video-rundvisning på skolen

Kom med på en guidet tur rundt på skolen. Hør studerende fortælle om hvordan det er at gå på MARTEC, og hvordan teori og praksis går hånd i hånd på uddannelserne.

frederikshavn som studieby

Frederikshavn som studieby

Er du til mountain biking, vandreture, vandsport, fodbold, håndbold eller ishockey er der masser af etablerede sportsklubber samt en af Danmarks længste gågader.