FISK_1_studiestart

Fiskeskipper af 1. grad

Kære kommende studerende.

På denne side kan du orientere dig om din studiestart, og du kan se vores vejledninger til It’s Learning, office365, Teams, Intranet og Studiekort.

For at blive klar til studiestart, vil vi gerne opfordre dig til, at du allerede nu går i gang med at downloade programmerne og får adgang til vores læringsplatform, It’s Learning.

Vi står selvfølgelig også klar med en hjælpende hånd, når du starter på din uddannelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen til studiet.

Uddannelsessted:
MARTEC, Kuttervej 13, 9990 Skagen

16. januar 2023

Ansøgningsfrist 9. januar

Erklæring til brug for dokumentation af fartstid:

Fartstidserklæring
Uddannelsesbog

Som studerende hos MARTEC, skal du medbringe din egen bærbare computer med Windows. Apple Mac, iPad, IOS og Android enheder er ikke understøttet, da de applikationer som benyttes i undervisningen kun findes til Windows.

Samtidig stilles der krav til grafikkort og processor afhængig af uddannelsen.

CPU: Minimum 3000 serien af i3, i5 eller i7 (f.eks. i3-3210u, i5-3210u)
RAM: Minimum 4GB
Harddisk type: SSD
Grafikkort, skærmstørrelse og opløsning stilles der ikke krav til.

Alle studerende skal købe en studiepakke til 500,00 kr, som blandt andet giver adgang til WiFi, AutoCAD Inventor, Office 365, Visio, VPN og Mathcad, så længe man er studerende hos MARTEC.

Ved optagelse på en uddannelse hos MARTEC, vil du 3 dage inden studiestart modtage en velkomst SMS med dit UNI-Login brugernavn og kodeord. Det er derfor vigtigt at du ved optagelse oplyser det rigtige mobilnummer.

Bliv klar til studiestart

forskning

SPS

Du kan søge om Specialpædagogisk Støtte når du er optaget. SPS skal sikre, at studerende med en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse kan gennemføre en uddannelse på lige fod med andre.

Video-rundvisning på skolen

Kom med på en guidet tur rundt på skolen. Hør studerende fortælle om hvordan det er at gå på MARTEC, og hvordan teori og praksis går hånd i hånd på uddannelserne.

Skagen_studieby

Skagen som studieby

Skagen by har meget at byde på. I centrum finder du en bred vifte af spisesteder, shopping-muligheder samt kulturelle oplevelser. Området rummer også noget af Danmarks smukkeste natur.