Studiemilijø

MARTEC Skagen

Studiemiljø - Fællesskab og nært miljø

MARTECs navigatøruddannelser læses primært på MARTEC Skagen – den tidligere Skagen Skipperskole. Skipperskolen blev etableret i 1921 i Skagen og fusionerede i 2017 med MARTEC. Den flotte og moderne skolebygning ligger på en helt unik placering ved havnen - kun et stenkast fra Kattegat, med en flot udsigt over havet og til den gamle ”Kongevilla” på Damstederne.

MARTEC Skagen er en moderne, erhvervsrettet uddannelsesinstitution med trivsel og studiemiljø i højsædet, tæt kontakt mellem studerende og undervisere, og et nært socialt miljø, som du kan føle dig hjemme i. Her finder du blandt andet vores state of the art brosimulator, kursusafdeling og klasseværelser med Danmarks smukkeste udsigt.

20220420_141812

Uddannelser på MARTEC Skagen

Skagen_studieby

Skagen som studieby

Skagen har meget at byde på, og der er noget for enhver smag. I centrum finder du en bred vifte af shopping-muligheder med mange specialbutikker samt mange hyggelige spisesteder tæt på havnen. Trænger du til at komme ud af byen, finder du i området lækre badestrande og noget af Danmarks smukkeste natur.

Top_skagen

Tæt tilknytning til havnen

Skagen Havn er en aktiv erhvervshavn med en unik placering ved af verdens mest befærdede stræder og har – måske på grund af den optimale beliggenhed i forhold til fiskepladserne i Nordsøen, Skagerrak og Kattegat – status som Danmarks største fiskerihavn. 

lektiehjaelp

Lektiehjælp

Efter behov arrangeres der forskellige former for lektiehjælp på MARTEC, fx åbne lektiecafeer. Du er også altid velkommen til at få en snak med en af dine undervisere om eventuelle udfordringer og opgaver på studiet.