mitMARTEC

 

SØG OM OPTAGELSE

Næste hold starter: 12. august 2019.

Det er muligt at søge om optagelse helt frem til holdstart 
Læs mere her.

 

STUDIEVEJLEDNING

Kontakt studievejledningen på martec@martec.dk eller tlf. 9620 8891.

Telefonerne er åbne: hverdage indtil kl. 14

 STUDIEORDNING

Hent studieordning for skibsmaskinist-uddannelsen:

 

2017-04 Skibsmaskinist SMI - Studieordning

 

ÅbentHusFast

Fjernundervisning

Vælger du at tage uddannelsen som fjernundervisning, behøver du ikke være bosat i Frederikshavn i en længere periode. Du kan altså passe både familieliv og et evt. job sideløbende med, du tager uddannelsen som Skibsmaskinist.

Selve uddannelsen består af de samme fag som det traditionelt har gjort og har de samme mål. Det vil sige at indholdet og kravet for at bestå er de samme.

ModulerSMI

 

Den sejlende praktikperiode kan gennemføres sideløbende med de teoretiske forløb. På den måde kan du "skære" 10 uger af den samlede uddannelsestid.

 

En studieuge mens du ikke er på skolen vil ofte se således ud:
 

Studieuge

 

Materialet vil være klar til studiestart. Derfor har studerende, der ikke har adgang til en god internetforbindelse, mulighed for at få fat i materialet før udmønstring. Ligeledes kan der laves aftale om alternativ aflevering. Undervisningen tilrettelægges i ItsLearning, et online læringsprogram, som du bliver lært op i, i den første uge du er på studiet.

 

Fysisk tilstedeværelse
Uddannelsen strækker sig over 3 forløb af 10 ugers varighed. Har du valgt at tage uddannelsen som fjernundervisning er det påkrævet at du, i løbet af hver af disse 10 uger, skal være tilstede på MARTEC i Frederikshavn 14 dage i begyndelsen og 14 dage i slutningen. 

I den første periode bliver du bl.a. oplært i IT-systemerne, møder dine medstuderende, oplyst om opgaver og krav osv. I de efterfølgende perioder skal du bl.a. aflevere opgaver.

 

I perioderne hvor din fysiske tilstedeværelse er påkrævet, vil MARTEC tilbyde hjælp til at sørge for både kost og logi.