mitMARTEC

Skolehjem

Bolig

MARTEC tilbyder et trygt og struktureret skoleophold på institutionens eget skolehjem. Du vil som elev blive indkvarteret sammen med en af dine medstuderende i nyistandsatte kamre med eget bad og toilet, samt WIFI.
Læs mere om at bo på MARTECs skolehjem her.

 

Forplejning

Der serveres 3 hovedmåltider om dagen, og 2 kaffepauser. Der er mulighed for adgang til et elevkøkken om aftenen, såfremt du har brug for energi til lektielæsningen.

 
Rengøring

Eleverne er selv ansvarlige for rengøringen på deres kammer og de tilknyttede fællesarealer. Der vil være en grundig introduktion til redskaber og rengøringsmidler i begyndelsen af opholdet på skolen. Der vil være ugentlige inspektioner på kamrene og efterfølgende feedback.

 

Lægeadgang

MARTEC har tilknytning til en af de lokale klinikker i Frederikshavn. Det betyder at såfremt du bliver syg kan du let få adgang til læge. Er du under 18 år vil dine forældre blive underrettet. Skulle sygdommen vise sig at være alvorlig vil det vurderes om du skal sendes hjem i en kort periode. 

 

Forsikring

Det er vigtigt at du har en heltids ulykkesforsikring, når du starter. MARTEC kan af forskellige årsager ikke tegne forsikringer for skolens elever.

 

Stoffer & Alkohol

MARTEC anser sig selv som en uddannelsesinstitution med en skarp holdning til dette emne. Derfor har skolen en Drug & Alcohol politik der forventes overholdt til punkt og prikke fra elevernes side. Denne politik kvitterer den studerende (eller dennes værge) for inden undervisningen påbegyndes. Procedure 3.13 kan læses her