mitMARTEC

ANSØGNINGSFRIST


Tilmeld dig Den Grundlæggende Maritime Uddannelse

Holdstart d. 4. februar 2019

Løbende ansøgningsfrist

Læs mere her

 

TILMELDING

Ansøg om optagelse her

 

STUDIEVEJLEDNING

Kontakt Studievejledningen på martec@martec.dk eller tlf. 9620 8888.

 

STUDIEORDNING

Hent studieordning for Den Grundlæggende Maritime Uddannelse

skibsassistent-uddannelsen:

 

2017-06 Grundlæggende maritime uddannelse - Studieordning

 

Den Grundlæggende Maritime Uddannelse Skibsassistent, ubefaren og befaren

På Den Grundlæggende Maritime Uddannelse bliver du klædt på til en fremtid i den tekniske og maritime sektor. Du får en bred indsigt i den tekniske teori – koblet med praktisk erfaring og godt håndelag. Du lærer om navigation og får kendskab til skibets opbygning og indretning, samt at forstå materialer, teknologi og de tekniske principper, som anvendes i erhvervet.

 

Uddannelsen er samtidigt en dannelsesrejse, hvor du bliver rustet til hverdagens opgaver. Mens du læser på skolen, bor du på vores skolehjem, som danner en tryg og velordnet ramme for dig, hvor du også lærer at lave mad, betale regninger, og om almen hygiejne og rengøring etc. 

Læs mere om at bo på MARTECs skolehjem her. 

Allerede efter 20 uger på skolen, når du har gennemført og bestået ”Indledende emner”, får du et kompetencegivende certifikat til at sejle som ubefaren skibsassistent. Herefter er du klar til at komme ud og arbejde til søs. Hvis du vil læse videre til fx befaren skibsassistent (”Afsluttende emner”), navigatør eller skibsfører skal du først i praktik til søs.

 

På MARTEC kan du også vælge at tage uddannelsen til vands. Til vands foregår uddannelsen på Skoleskibet DANMARK. Læs mere om Skoleskibet her.

 

Der er studiestart i januar og juli, og du kan søge om optagelse helt frem til studiestart. Du tilmelder dig under "Optagelse" i menuen til venstre. Uddannelsen er SU-berettiget.

 

 

Se brochure om uddannelsen hér

 

Skibsassistent -mockup -brochureGmu -indstik