mitMARTEC

Sådan søger du til optagelse i januar

 

 

ANSØGNINGSFRISTER


Sommeroptag 2019, Maskinmesteruddannelsen og Værkstedsskolen

Holdstart d. 12. august 2019

Ansøgningsfrist: Der kan søges helt frem til studiestart

Læs mere her

Sommeroptag 2019 Adgangskursus

Holdstart d. 12. august 2019

Ansøgningsfrist: Der kan søges helt frem til studiestart

Læs mere her

 

 

STUDIEVEJLEDNING

Kontakt Studievejledningen på martec@martec.dk eller tlf. 9620 8888.

  

Maskinmesteruddannelsen

Maskinmesterstudiet er en videregående professionsbacheloruddannelse, der både er anerkendt i Danmark og udlandet. Ingen anden teknisk ledelsesuddannelse spænder så bredt mellem teoretisk viden og praktiske evner - og vores kandidater er efterspurgte i hele den tekniske sektor af netop denne grund.

 

Er du fremtidens tekniske leder?

Som maskinmester bliver du professionsbachelor i maskinteknisk ledelse og drift (på engelsk bachelor of technology management and marine engineering). Uddannelsen kan bruges i alle tekniske sektorer og over hele verden - både på land og til søs. Du kan skifte branche hele livet og bruge dine lederevner til at skabe miljørigtige løsninger, spare energi og penge, lede og implementere store projekter, optimere produktionsprocesser, sælg avancerede tekniske anlæg og være med til at forme fremtidens automatiserede systemer i industri, byggeri og i den maritime sektor.

 

Uddannelsen er i høj grad teoretisk, men der er også krav om praktisk erfaring indenfor f.eks. maskinteknik og undervisningen indeholder desuden mange laboratorieøvelser. Alle studerende har derfor prøvet, at have værktøj i hånden og arbejde praktisk med teknologi. På det afsluttende semester skal man i praktik i 10-20 uger og studiet afsluttes med et bachelorprojekt i samarbejde med en virksomhed. Undervejs i studiet arbejdes der også typisk med virksomhedscases og problemstillinger fra det virkelige liv.

Download foldere

Præsentation Af MM På MARTEC V 2 - Forside  Blivmaskinmester1

  

 

ÅbentHusFast

Blog -med -foto

 

Kontakt -med -foto