mitMARTEC

Besøg MARTEC

Overvejer du en uddannelse på MARTEC? Så kom på besøg på skolen og bliv klogere. Du kan møde nuværende studerende, opleve undervisningen i praksis og få en snak om karrieremuligheder, optagelse og økonomi. Det er den bedste måde at få et solidt grundlag for din beslutning.

 

Åbent Hus og info-møder

Åbent hus afholdes to gange årligt på Hånbækvej 54, hvor du kan få info om alle vores uddannelser. Info-møder afholdes i maj-juni. Se datoer her.

 

Bliv studerende for en dag

Har du brug for at opleve vores uddannelser på helt tæt hold? Så kom på besøg en dag på en af vores uddannelser. Typisk vil du blive koblet sammen med en af vores mange studerende og følge forskellige timer på uddannelserne.

 

Skriv en mail til rek@martec.dk og angiv, hvilken uddannelse du er interesseret i og evt. hvilken dag du har tid. Så finder vi en dag sammen og sammensætter et program, som passer på dig.

 

Kom i 3-dages studiepraktik på maskinmesteruddannelsen

Læser du på en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX, HF, EUX) og overvejer at læse til maskinmester, så er studiepraktik den ultimative måde at prøve uddannelsen af på. Læs mere her

 

Brobygning (HF Søfart)

Hvis du overvejer HF Søfart kan du komme i brobygning og prøve kræfter med uddannelsen og dens indhold. 

Du skal spørge din vejleder på din skole eller læse mere på www.brobygning.net

 

Rundvisning

Overvejer du HF-Søfart eller Den Grundlæggende Maritime Uddannelse - Skibsassistent, har du mulighed for at komme på besøg den første torsdag i hver måned. Her tilbyder vi et måltid mad, og vores undervisere og elever står klar med en rundvisning, og til at svare på alle dine spørgsmål. Læs mere og tilmeld dig her.