mitMARTEC

OPTAGELSE?

Læs mere om, hvordan du søger om optagelse under hver uddannelse. Find dato og vejledning i de orange bokse.

 

STUDIEVEJLEDNING

Kontakt Studievejledningen hvis du har brug for råd og vejledning omkring uddannelserne på MARTEC. Under de enkelte uddannelser, kan du i den grønne bokse finde den vejleder, som er tilknyttet uddannelsen.

 

 

ÅbentHusFast

 

 

Uddannelser på MARTEC

MASKINMESTERUDDANNELSEN

Uddannelsen til maskinmester er den mest alsidige tekniske uddannelse i Danmark. Du bliver Professionsbachelor i Maritim og Maskinteknisk Ledelse og Drift. Uddannelsen varer 3-4½ år afhængig af din baggrund.

Læs mere

 

ADGANGSKURSUS TIL MASKINMESTERUDDANNELSEN

I samarbejde med AAU udbydes Adgangskursus, som giver dig de nødvendige boglige kvalifikationer til at søge optagelse på maskinmester-uddannelsen. Kurset varer et halvt år og kan læses i Frederikshavn og Aalborg.

Læs mere

 

NAUTISKE UDDANNELSER

MARTEC og Skagen Skipperskole blev den 1. juli fusioneret, og som følge heraf kan vi nu udbyde navigatøruddannelser til både handels- og fiskeriflåden på MARTEC. Læs mere om uddannelserne i menuen til venstre.

 

SKIBSMASKINISTUDDANNELSEN

Skibsmaskinistens opgave er først og fremmest at sørge for, at alle maskiner om bord fungerer, som de skal. Maskinistuddannelsen er ideel, hvis du er uddannet inden for jern og metal og har lyst til at arbejde til søs.

Læs mere

 

SKIBSASSISTENTUDDANNELSEN

Skibsassistenten tager sig af alt det praktiske om bord. Uddannelsen kan gennemføres på mange forskellige måder, alt efter om du har et svendebrev, har fisket i flere år eller bare har 9 års skolegang.

Læs mere

 

HF-SØFART

En anderledes gymnasiel uddannelse på 3 år. Du bliver samtidig uddannet ubefaren Skibsassistent, og kan efterfølgende derfor få ansættelse til søs. Du kan også læse videre til fx. maskinmester.

Læs mere