mitMARTEC

MARTEC udvider med ny kursusbygning til offshore træning

REJSEGILDE: Det maritime og polytekniske uddannelsescenter MARTEC udvider i 2014 sin kursusafdeling med et nyt byggeri på Kragholmen i Frederikshavn. Tirsdag d. 4. februar var medarbejderne inviteret til rejsegilde på bygningen, som skal huse fremtidens kurser rettet specielt mod personale indenfor den hastigt voksende offshore vindmølleindustri.

 

.

 

Direktør på MARTEC, Pia Ankerstjerne, ser frem til at byde vindindustriens medarbejdere velkommen:

Vi er stolte over snart at kunne tilbyde de kurser og certifikater, som efterspørges af vindindustrien, og som de mange nye medarbejdere i sektoren får brug for. Den nye bygning garanterer en høj standard og kvalitet i vores træningsfaciliteter og sikrer, at vi løbende kan tilpasse os industriens behov og ønsker.

 

De nye kurser følger standarden sat af industrien selv i regi af Global Wind Organisation (GWO). Samtlige kurser vil kunne ses på www.martec.nu og forventet opstart for kurserne er april 2014.

 

MARTEC driver i forvejen en omfattende kursusvirksomhed, hvor især Basic Offshore Safety Course (BOSC) har vokset eksplosivt i 2013. Samtidig får bl.a. de maskinmester-studerende på MARTEC tilbudt en række kursuscertifikater, som led i deres ordinære uddannelse.