mitMARTEC

Følg Skoleskibet til Brasilien med ny app

Ny app giver alle mulighed for at følge Skoleskibet DANMARK på dets færd rundt i verden. Skoleskibet afgår i starten af marts på togt nr. 101, som bl.a. bringer skibet til Brasilien og dermed en tur på tværs af Atlanterhavet.

 

Med app’en vil alle interesserede kunne følge skibets position på verdenshavene, læse dagbøger fra eleverne om bord og nyt fra Kaptajnen. Det er også muligt at se film om skibet og se sejlplaner mv. Målet er at formidle den unikke oplevelse og erfaring det er,at tage en uddannelse om bord på et skoleskib, hvor de unge bliver uddannet skibsassistenter som første led i en maritim karriere.

 

Den nye app hedder ”Training Ship DANMARK” og kan hentes i Google Play til Android telefoner og i Appstore til Apple telefoner. Link kan findes her.

 

App’en er gavmildt finansieret af Den Danske Maritime Fond, som har bevilligt midler til udviklingen af apps til begge Danmarks skoleskibe. Selve udviklingen står NEXUS kommunikation bag, som tidligere har produceret flere film om skibet.

 

Download