mitMARTEC

Stor erhvervsmesse og åbent hus på MARTEC

Over 30 virksomheder deltager d. 5/11 i Erhvervsdag 2014 på MARTEC, hvor de studerende møder branchen face-to-face. Messen er den tredje og hidtil største af slagsen og relevante virksomheder som Maersk Line, A2SEA, Danfoss, DESMI, FLSmidt, Alfa Laval og MAN Diesel & Turbo er repræsenteret på dagen, hvor der samme aften afholdes åbent hus.

 

Erhvervsdag _2014_logo -reel _martecnu

 

Der bliver travlhed onsdag, når det maritime og polytekniske uddannelsescenter MARTEC både afvikler erhvervsmesse og holder åbent hus. Om formiddagen har virksomhederne meldt deres ankomst i Frederikshavn for at komme i dialog med fremtidens maskinmestre, som der er rift om at ansætte. Om aftenen er der åbent hus for interesserede ansøgere.

 

De deltagende virksomheder afspejler de mange forskellige brancher, som pt. efterspørger maskinmestre. Der deltager virksomheder fra offshore branchen, rederier, maritime virksomheder og producenter samt landbaserede erhverv som energisektoren, produktionsindustri og miljøteknik.

 

Direktør Pia Ankerstjerne glæder sig til at give de studerende mulighed for at møde branchen allerede tidligt i deres studie eller måske allerede før:

 

”Det er afgørende for os at holde fast i, at professionsbacheloruddannelsen til maskinmester og de maritime uddannelser generelt, er direkte rettet mod erhvervslivets behov. Derved får de studerende gode jobmuligheder bagefter. Vi opretholder og udvikler løbende vores dialog med industrien, som har brug for de rette kompetencer for at kunne udvikle deres forretning. Erhvervsdagen er med til at sikre denne forbindelse, og vi håber mange nuværende og kommende studerende vil bruge dagen til at møde arbejdsgiverne og måske komme tilbage om aftenen og opleve af skolen.”

 

Dagen starter med virksomhedsoplæg for de studerende i klasserne, hvor virksomheder og tidligere studerende fortæller seneste nyt fra industrien og om karriereveje efter endt studium. Oplæggene er planlagt, så de relaterer sig mest muligt til de studerendes faglige interesser og situation.

 

Herefter er der virksomhedsmesse fra kl. 10.15-12.00, hvor i alt 30 virksomhederne udstiller på Hånbækvej 54. Samme aften og sted afholdes der åbent hus kl. 18-20, hvor man kan møde elever, se skolen og høre oplæg omkring uddannelsen til maskinmester.

 

Samtlige deltagere i Erhvervsdagen kan ses her: www.martec.nu/da/erhvervssamarbejde/erhvervsdage.aspx

 

Mere info Åbent Hus her: /da/uddannelser/aabent-hus.aspx