mitMARTEC

Controller søges til MARTEC

På grund af travlhed, søger MARTEC en ambitiøs og kompetent Controller til en nyoprettet stilling i økonomiafdelingen, som varetager økonomistyringen for MARTEC.

 

Med reference til administrationschefen skal du være med til at udfordre og videreudvikle økonomistyringen i et maritimt og polyteknisk uddannelsescenter i vækst.

 

Du vil komme til at arbejde med udvikling og kvalitetssikring af MARTECs økonomiske nøgleprocesser og forretningsgange, og du bliver en central spiller i forbindelse med udarbejdelse af rapportering, regnskabsaflæggelse samt projektstyring. Du kommer til at arbejde tæt sammen med administrationschefen, hvor dine primære opgaver vil være:

 

  • Udvikling af nye rapporteringsformater
  • Ordinære bogholderiopgaver, herunder bankafstemninger
  • Udarbejde afstemninger til måneds- og årsafslutning.
  • Økonomisk support af den øvrige organisation
  • Projektstyring og opfølgning
  • Udarbejdelse af forecasts
  • Ad-hoc analyser
  • Assistere med forberedelse og opstilling af budgetter samt årsrapport for MARTEC.

 

Du bliver en del af den samlede administration i øvrigt, og kan forvente at skulle bidrage til at løse opgaver på tværs af organisationen, f.eks. indkøbsoptimering eller studierelaterede analyseopgaver.

 

Faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du har en relevant økonomisk/regnskabsmæssig uddannelse som HD-R, cand.merc. eller lignende og har erfaring som eksempelvis revisor eller controller.

 

MARTEC er en uddannelsesinstitution, hvor alle interesserer sig for hele forretningen, og hvor man tager ansvar og hjælper hinanden. Det er derfor vigtigt, at du er aktiv og initiativrig, når det gælder om at søge og give sparring i organisationen, og at du er reelt interesseret i at være del af et velfungerende team. Opgaverne kræver naturligvis, at du er analytisk og struktureret, men også at du arbejder effektivt og får noget fra hånden.

 

Du er stærk på IT siden, både når det gælder ERP systemer (Microsoft Dynamics NAV) og Officepakken – specielt Excel. Du behersker desuden engelsk på alment niveau.

 

Din personprofil

Vi forventer, at du:

-       Kan lide at have mange bolde i luften, og har et stort drive for at få tingene løst

-       Er analytisk og ønsker at være på forkant

-       Er initiativrig og udadvendt

Vi lægger vægt på at arbejde som et team, hvor vi hjælper hinanden og vi lægger vægt på at du bidrager til vores værdi om at have en god arbejdsdag.

 

Ambitionerne er høje, men samtidig levner MARTECs værdier plads til at tænke i langsigtede løsninger. Der er store muligheder for at være med til at præge udviklingen – og MARTEC understøtter din personlige og faglige udvikling.

 

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse sker efter overenskomst, på fuld tid (37 timer) med tiltrædelse snarest mulig.

 

Du er velkommen til at kontakte Administrationschef Kim Nielsen på tlf. 96208889 eller mail KNI@martec.dk, hvis du vil vide mere om stillingen. Ansøgning sendes bilagt relevante papirer senest den 18. januar 2017 til martec@martec.dk. Der afholdes samtaler den 26. januar 2017.