mitMARTEC

24 nye maskinmestre fra MARTEC

Torsdag d. 26. juni dimitterede endnu et hold som maskinmestre fra det maritime og polytekniske uddannelsescenter MARTEC.

 

Dimittender juni 2014

 

Dimittenderne er nu klar til en karriere som tekniske ledere inden for energisektoren, industrivirksomheder, offshore eller søfarten.

 

Da dimittender fik deres papirer og der blev der uddelt en lang række priser for faglig indsats, godt kammeratskab og stort engagement i studiet. Bodil Nielsen, Alfa Laval i Aalborg, talte for de nyuddannede og understregede de gode relationer mellem uddannelsen og erhvervet.

 

Blandt talerne var også Borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit Hansen. Borgmesteren overrakte samtidig en præmie fra kommunen til det bedste bachelorprojekt og opfordrede de unge til at huske at der var gode jobs at få i den voksende maritime sektor i Frederikshavn og i den nordjyske region.

 

Formanden for Maskinmestrenes Forening, Per Jørgensen, gratulerede dimittenderne og fremhævede den store efterspørgsel efter maskinmestre, som blandt andet skyldes den stærke kombination af praktisk og teoretisk viden, inden for en lang række af tekniske fagområder.

 

Ekstra studiepladser til august

Det store behov i erhvervet for maskinmestre, både herhjemme og i udlandet har gjort, at MARTEC i forsommeren fik tilført yderligere 11 studiepladser til uddannelsen. Derfor opfordres alle interesserede til at søge ind til studiestart i august. Ansøgningsfristen er 5. juli kl 12:00.