mitMARTEC

Bruno Friis - Columbia University

Hvem er jeg?

Bruno Friis, 26 år.

Studerende på 4. teorisemester af maskinmester-uddannelsen på MARTEC.

 

Mit udlandsophold

Mit 5 teorisemester har jeg besluttet skal foregå i udlandet. Derfor har jeg ansøgt om og er blevet optaget på Columbia University i New York (Columbia.edu), hvor jeg skal læse et Advanced Business Certificate. Det består af forskellige økonomi, ledelse, marketing og strategi fag.

 

Følg min blog

Følg min rejseblog på Travelpod.

Travelpod

 

 Og på MARTECs INTERNATIONALE blog

Tumblr _logotype _white _blue _64

 

 

Finansiering

Jeg er i forbindelse med mit udlands-studieeventyr på jagt efter legater og andre måder, hvorpå jeg kan få finansieret omkostningerne til undervisning og lignende.

Jeg har valgt at gå i en ledelsesretning, da jeg synes disse fag er spændende og jeg i fremtiden ser mig i en lederstilling, hvor jeg samtidig kan udnytte min tekniske baggrund.

 

Personen bag

Jeg er som person meget disciplineret og målrettet både i mit studie og i andre dele af mit liv. Sideløbende med studiet træner jeg en del CrossFit og triatlon, og har i den forbindelse gennemført en ½ ironman efter at have trænet frem mod det i et års tid.

 

Rejseblog

Min planlægning af mit studieophold samt mine tanker og oplevelser inden og mens jeg er af sted kan følges på følgende rejseblog:

http://blog.travelpod.com/travel-blog/brunofriis/1/tpod.html

 

Kontakt 

For yderligere information kan jeg kontaktes på: brunofriis@live.dk