Hvor kan jeg bo?
MARTEC råder over 40 dobbeltværelser med bad og toilet på værelset. Disse værelser er hovedsagligt forbeholdt elever på skibsassistentuddannelserne og Maritim Student (tidligere HF-Søfart).

Praktiske oplysninger om skolehjemmet
I folderen ”Velkommen til MARTECs skolehjem” kan du læse om skolehjemmets faciliteter og finde forskellige praktiske informationer, som du bør vide, når du bor på skolehjemmet.

Se gældende priser for ophold på skolehjemmet her:

Gæster
Er du ikke skolehjemsberettiget, kan du, hvis der er plads, blive indkvarteret som gæst.
Prisen dækker kost og logi, adgang til Wi-Fi, opholdsrum, vaskerum og gymnastiksal med træningsfaciliteter. For at få udleveret nøgle til værelset, skal du betale et depositum, som tilbagebetales såfremt værelset afleveres rengjort og i ordentlig stand.

Gæster deltager i samme dagsstruktur som øvrige elever på skolehjemmet. Det kan f.eks. være fælles morgenmad, flagmønstring, fælles rengøring og aktiviteter i øvrigt.

Når du bor på MARTECs skolehjem bliver du indkvarteret på et 2-mandsværelse sammen med en anden elev. MARTEC står for sammensætningen af beboere på værelserne.

For at høre, om der er ledig plads kan du kontakte administrationen på MARTEC Kragholmen på telefonnummer 96 20 88 61 eller 96 20 88 93.

Som gæst modtager du en regning fra skolen hver måned. Opholdet betales forud.

Andre indkvarteringsmuligheder
Derudover er der andre indkvarteringsmuligheder i Frederikshavn på kollegier og ofte kan der findes mange gode og billige lejligheder. Desuden har MARTEC aftaler med en række hoteller om værelseudlejning. Ring til MARTEC på 96 20 88 88, som måske kan hjælpe med at finde noget at bo i, mens du er hos os.

Læs mere om kollegie- eller lejeboliger.