Brobygning for 9.-10. klasse

Kom og prøv kræfter med en aktiv og anderledes uddannelse, hvor du får lov at afprøve teori i praksis og får et godt indblik i den maritime hverdag på skolen. Under brobygningen får du en unik mulighed for at tilbringe et par dage hos os for at lære vores uddannelse bedre at kende, og vi håber, at du vil få nogle gode dage og et positivt indtryk af uddannelsen og vores faciliteter. Til brobygningen skal du medbringe varmt tøj, træningstøj, kondisko, badetøj og evt. sikkerhedssko. Har du ikke selv sikkerhedssko, låner du et par af skolen.

Hvis du gerne vil bo på skolen under brobygningen, sørger vi for gratis overnatning og forplejning på vores skolehjem. Hvis du vil overnatte på skolen, skal du møde søndag den 20/11 klokken 17:00. Husk at medbringe underskrift fra forældre/værge. Du skal selv sørge for transport til og fra Frederikshavn, men nogle af vores nuværende elever vil komme og hente jer på stationen, hvis I får brug for det.

Adressen til skolehjemmet er Kragholmen 180, 9900 Frederikshavn.

Der vil være arrangeret aftensmad søndag efter ankomsten. Mandag får du morgenmad, frokost og aftensmad. Tirsdag får du morgenmad, frokost, samt en madpakke med til hjemrejsen. Vi har lagt et hyggeligt program for søndag aften og mandag aften, hvor du kan lære vores elever på Maritim Student at kende.


Tilmelding til overnatning og evt. afhentning

Send en mail til Niklas på nik@martec.dk, hvis du gerne vil overnatte – senest mandag den 14/11. Markér emnefeltet "Brobygning MS 2022", og anfør gerne, hvis du kommer med offentlig transport og skal hentes på stationen. Ønsker du ikke at overnatte på skolen, skal du møde klokken 7:50 på MARTEC på samme adresse som skolehjemmet. Hvis du før eller efter besøget har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Niklas Knokgård på telefon 20 76 54 47 eller mail nik@martec.dk

Vi ser frem til at byde jer velkommen! 🙂

 • Tidspunkt:
  21/11/2022 til 22/11/2022 08:00

 • Sted:
  MARTEC Frederikshavn
  Kragholmen 180
  9900 Frederikshavn

 • Tilmelding:
  nik@martec.dk