Besøg MARTEC og din nye uddannelse

Overvejer du en uddannelse på MARTEC? Så kom på besøg på skolen og bliv klogere. Du kan møde nuværende studerende, opleve undervisningen i praksis og få en snak om karrieremuligheder, optagelse og økonomi. Det er den bedste måde at få et solidt grundlag for din beslutning.

aabenthus_lille

Åbent hus MARTEC Hånbækvej

2 gange om året holder vi Åbent hus, hvor du kan møde vores studerende og undervisere, få en rundvisning på skolen og høre oplæg om uddannelserne maskinmester, skibsfører bachelor, skibsmaskinist og maritim ingeniør.

brobygning_lille

Brobygning

Går du i 9. eller 10. klasse og overvejer du, om Maritim Student HF & STX eller uddannelsen til skibsassistent er noget for dig? Så benyt lejligheden til at komme i brobygning og prøve kræfter med uddannelsen og dens indhold.

studiepraktik_lille

Studiepraktik

Går du på en gymnasial uddannelse (STX, HHX, HTX, HF, EUX) og overvejer du at læse til maskinmester eller skibsfører? Så meld dig til 3 dages oplevelsesrig studiepraktik på MARTEC i uge 43 (oktober).

Bliv studerende for en dag

Har du brug for at opleve vores uddannelser på helt tæt hold? Så kom på besøg en dag på en af vores uddannelser. Typisk vil du blive koblet sammen med en af vores mange studerende og følge forskellige timer på uddannelserne.

Skriv en mail til marketing@martec.dk og angiv, hvilken uddannelse du er interesseret i og evt. hvilken dag du har tid. Så finder vi en dag sammen og sammensætter et program, som passer på dig.

rundvisning

Rundvisning

Overvejer du en uddannelse på MARTEC og vil du gerne se skolen, inden du melder dig ind? 

Skriv en mail til rek@martec.dk og angiv, hvilken uddannelse du er interesseret i og hvilken dag du har tid. Så finder vi sammen et tidspunkt til en rundvisning.

besog af martec

Få besøg af MARTEC

Hos MARTEC tager vi gerne mod invitationer til at komme at holde oplæg om vores uddannelser på din skole, efterskole, gymnasium, erhvervsskole etc. 

Det er vores erfaring, at mange ikke kender til de spændende uddannelses- og karrieremuligheder inden for det maritime Danmark, som er en stor bidragyder til den danske økonomi.

Kontakt os på marketing@martec.dk for en dialog om at besøge din skole.