NYHED

Som noget nyt kan unge der overvejer en maritim grundlæggende eller videregående uddannelse, nu besøge MARTEC – i Frederikshavn, Skagen og Aalborg den 28.maj 2020, kl 16.00, hjemmefra sin egen stue.

Besøg MARTEC hjemme fra din egen stue

Publiceret 20-05-2020

MARTEC har den seneste årrække arbejdet intensivt med at kombinere tilstedeværelseskrævende undervisning, med undervisning på distancen.  Det er ikke så ligetil at opnå den helt rigtige kombination, men i de seneste måneder har både undervisere og studerende fået rig lejlighed til at opsamle erfaringer og teste forskellige metoder.

MARTEC gennemfører sammen med to Maritime Uddannelsesinstitutioner (Aarhus Maskinmesterskole og Fredericia Maskinmesterskole), som ligeledes har til hensigt at løfte og skærpe digitaliseringen for både studerende og undervisere.  MARTEC har dermed for alvor taget hul på den digitale dagsorden, om end noget hurtigere en planlagt, pga. COVID19 nedlukningen.

Torsdag d. 28. maj 2020, kl. 16 starter så et nyt kapitel på MARTECs digitale rejse, hvor vejledere og uddannelsesledere vil tage imod unge, som har lyst til at høre mere om de mange karrieremuligheder en videregående maritim og polyteknisk uddannelse åbner døren til.

”Tre til fire gange om året ser vi frem til at åbne dørene for potentielle studerende på alle afdelinger, når vi holder Åbent Hus. Det kan vi selvfølgelig ikke i denne tid. Men de unge har jo stadig behov for at høre om uddannelserne, og derfor inviterer vi nu inden for digitalt.” fortæller direktør på MARTEC, Pia Ankerstjerne og fortsætter:

”Det bliver en kombination af et infomøde og nogle små informative videoer med en præsentation af faciliteter og hverdagen på studiet.  Vi glæder os til at se hvordan dette nye koncept vil blive modtaget.”

Videoerne  kan ses i deres fulde længde på www.martec.dk. Her er det også muligt at tilmelde sig MARTECs online infomøde.

Fakta 
MARTEC er et maritimt og polyteknisk uddannelsescenter som udbyder alle de maritime uddannelser i Danmark. Uddannelserne spænder fra grunduddannelser til videregående polytekniske og nautiske uddannelser. Institutionen udbyder den grundlæggende maritime uddannelse som skibsassistent, maritim student (HF-søfart), skibsmaskinist, sætte-, kyst- eller fiskerskipper og skibsfører samt professionsuddannelserne som skibsfører og maskinmester. MARTEC administrerer Skoleskibet DANMARK og driver tillige en omfattende kursusvirksomhed med fokus på certifikatgivende kurser inden for det maritime, offshore og vindenergiområdet.

Mere information på www.martec.dk

Kontaktpersoner
Direktør Pia Ankerstjerne; tlf.: 9620 8888; e-mail: pan@martec.dk
Kommunikation- og marketingmedarbejder René R. Kæseler; tlf.: 3012 3358; e-mail: rek@martec.dk

 

KONTAKT INFO

MARTEC
Maritime and Polytechnic
University College
Hånbækvej 54
9900 Frederikshavn
Danmark

CVR-nr. 70771128
EAN-nr. 5798000023161

Tlf.: 96 20 88 88
Email: martec@martec.dk

STUDIEADMINISTRATION

Mandag    07:45 – 14:00
Tirsdag      07:45 – 14:00
Onsdag     07:45 – 14:00
Torsdag     07:45 – 14:00
Fredag      07:45 – 13:00

SOCIALE MEDIER

© MARTEC - Maritime and Polytechnic University College