ARRANGEMENT

tirsdag, Uge 51
2020
15. december
17:00 - 18:00
Online infomøde

Online infomøde – Adgangskursus

Publiceret 17-11-2020

Er det ved at være tid til næste skridt i din tekniske karriere? Har du et svendebrev er maskinmesteruddannelsen det naturlige valg. Du har måske arbejdet i nogle år, og fundet ud af, at du gerne vil lidt mere. Måske er det manuelle arbejde lidt hårdt for kroppen? Vi skal trods alt arbejde i rigtig mange år. Maskinmesteruddannelsen er et godt valg for mange, og vi har også fornøjelsen af, at sende rigtig mange maskinmestre ud på arbejdsmarkedet, med denne håndværksmæssige baggrund. Og meldingen fra deres arbejdsgivere er særdeles positiv.

Kom med til online infomøde, og hør om dine fremtidsmuligheder.

Tilmeld dig her – Ikke et krav!

Eller klik dig ind på mødet her: Klik her for at deltage i mødet