NYHED

MARTEC genåbner den 22. april 2020 gradvist

Publiceret 21-04-2020

Kære alle

Det er dejligt at meddele at vi nu har fået mulighed for at genåbne.

MARTEC genåbner den 22. april 2020 gradvist og kontrolleret vores fysiske adresser, efter COVID19-nedlukningen, i henhold til bekendtgørelse 444.

Der genåbnes mhp. at kunne færdiggøre de elever, der på sidste år deltager i de afsluttende maritime dele af HF-søfart (3N) samt de afsluttende emner af den grundlæggende maritime uddannelse som befaren skibsassistent og Kystskipper. Eleverne kan ligeledes genindflytte på skolehjemmet på Kragholmen.

Allerede udsendte planer for studerende på de øvrige uddannelser gennemføres som tidligere udmeldt. Eleverne på togt 107 og togt 108 informeres så snart der er nyt.

Aktiviteter der gennemføres på vores fysiske adresser sker iht. sundhedsstyrelsens anbefalinger og der indføres en række tiltag for at mindske risikoen for spredning af COVID19. Disse forholdsregler fremgår af instrukser på de respektive skoler, på informationsskærme og på mitMARTEC.

Det er yderst vigtigt at alle, både elever og medarbejdere, respekterer ikke at møde på skolen, hvis man er syg og/eller har haft kontakt med andre der er i syge eller i karantæne. Skolen risikerer at lukke helt igen, hvis man ”tager chancen”

Vi glæder os til at se jer og håber der snart bliver mulighed for at genåbne for andre uddannelser.

Følg med i på vores CORONA COVID 19 side for mere information

Med venlig hilsen
Direktør Pia Ankerstjerne