ARRANGEMENT

onsdag, Uge 43
2020
21. okt - 
22. okt
08:50 - 11:30
Online

Studiepraktik

Publiceret 09-03-2020

Nu kan du igen komme i Studiepraktik på MARTEC. På grund af Corona restriktioner vil årets Studiepraktik foregå online.

Uanset om du drømmer om en fremtid på land eller til vands, så har vi den helt rigtige uddannelse til dig.

Tilbuddet er til alle som har læst eller læser på en gymnasial uddannelse i Danmark, uanset bopæl.
Vær med og få et indtryk af livet som studerende på en af vores professionsbacheloruddannelser Maskinmester eller vores helt nye uddannelse Skibsfører, herunder hverdagen, udfordringerne på studiet og studiemiljøet på skolen. Få det bedste grundlag for din beslutning om at læse på MARTEC.

Tidspunkt
21-22. oktober 2020 (uge 43)

Tilmelding
Al tilmelding foregår via portalen www.studiepraktik.nu

Når du ikke at tilmelde dig via dette system, eller kommer du med en erhvervsfaglig baggrund, og vil gerne prøve om et af studierne kunne være noget for dig, kan du altid skrive til os på rek@martec.dk eller ringe på 3012 3358, så finder vi en løsning.

Program (overordnet)
Dag 1: Du oplever undervisningen på værkstedsskolen. Du hører om hverdagen som studerende på MARTEC.
Dag 2: Undervisning og laboratorieøvelser på den teoretiske del af uddannelserne. Mød tidligere studerende og hør om overgangen fra studerende til uddannet maskinmester eller skibsfører. Dagen slutter af med en uforpligtende snak med nuværende studerende på uddannelserne.

Du kan også følge med på Facebook: www.facebook.com/Studiepraktik